Agenda

vrijdag 13 oktober 2017

Paul Cliteur en Theo de Wit zijn de sprekers op vrijdagmiddag 13 oktober in Den Bosch, bij de laatste bijeenkomst in een serie van vier over het thema religie en geweld, georganiseerd door de Afdeling Katholieke Theologie van het Thijmgenootschap.

Lees hier meer

zaterdag 14 oktober 2017

Waarom zijn we zo overtuigd van de superioriteit van de westerse vrijheid, democratie en mensenrechten, en toch zo onzeker over de mogelijkheid die moraal te verdedigen? Een expertseminar met jonge filosofen. In het Ariënsinstituut, Keistraat 9, 3512 HV Utrecht

Klik hier voor meer informatie.

donderdag 16 november 2017

Onder de titel Sleutelen aan het fundament organiseert de medische afdeling van het Thijmgenootschap op 16 november in de Verkadefabriek in Den Bosch een symposium over genetische manipulatie in de voortplantingstechnologie.

Lees hier meer

zaterdag 25 november 2017

Het jaarlijkse symposium van Thijmgenootschap, Adelbertvereniging en Stichting Thomas More vindt plaats op 25 november 2017 in Utrecht. Onderwerp is de moraliteit van onze financiële instellingen, tien jaar na het begin van de kredietcrisis. Sprekers: Nout Wellink, Cora van Nieuwenhuizen en Eric Holterhues.

Meer informatie klik hier